Евгенија Гранде во продавница за миленици

Солзи надоаѓаат со одлучност на чекан. Зајак џвака зелен лист на презреан стоицизам. Папагал ниша глава на заинтересиран посетител на зоолошка. Сивоглав сопственик нуди сивообоен кучеки бисквит. Пат кон дома во стисок. Тврдост која ветува сигурност. Потоа спиење.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s